Borgmestergaarden Middelfart

Det får du:

  • El til Indkøbspris + 1 kr. om dagen
  • Gennemskuelige priser
  • Dansk vindmøllestrøm
  • Rabat på forlystelser og dyreparker
  • Følg dit elforbrug på vores app
  • Gode spareråd

Strøm fra vindmøller gør en forskel for miljøet

Når du køber strøm fra vindmøller hos Gasel, er du med til at gøre en forskel for miljøet. Jo mere strøm på markedet der stammer fra vedvarende energikilder som for eksempel vindmøller, jo mindre strøm skal der nemlig produceres på de mere miljøbelastende kulkraftværker og biobrændselsanlæg. 

Det betyder en lavere CO2-udledning – samtidig med at du har strøm i dine stikkontakter, nøjagtigt som du plejer.

 

Sådan er du garanteret strøm fra danske vindmøller

Den strøm, du køber hos Gasel, stammer fra danske vindmøller på hav og land. 

Vi sikrer, at strømmen er dansk og produceret af vindmøller ved at opkøbe såkaldte oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm, vi sælger.

Det skyldes, at når først strømmen ledes ind i det samlede elnet, er det svært at holde styr på, hvor den kommer fra. Strøm er nemlig strøm - og den elektricitet der ligger på elnettet og kommer ud af stikkontakten, er således en blanding af strøm fra flere energikilder: Vindmøller, brændselsanlæg og kulkraftværker.

Her er oprindelsesgarantierne din sikkerhed for, at en given mængde strøm er produceret af danske vindmøller. Forbruger du 2000 kWh om året, opkøber vi således en oprindelsesgaranti på dine vegne, svarende til netop dette forbrug.

På den måde ved du, at den mængde strøm, din husstand har forbrugt, stammer fra vindmøller i Danmark.

 

El-deklarationer

Alle el-leverandører har desuden en el-deklaration, der præcis fortæller dig, hvilke energikilder der har været brugt til at producere den strøm, der sælges. 

Den fortæller dig også, hvordan produktionen påvirker miljøet. Se el-deklarationen for vindstrøm her.

OBS! Strømmen fra Gasel har ikke altid været grøn. Hvis din Gasel-aftale er af ældre dato, og du ikke selv aktivt har valgt vindmøllestrøm, så ser den generelle el-deklaration således ud.

Hvis du gerne vil sikre dig, at din strøm er grøn og produceret af danske vindmøller, så er du velkommen, til at ringe til vores Kundecenter på telefon 70 20 35 70.