Borgmestergaarden Middelfart

Det får du:

 • El til Indkøbspris + 1 kr. om dagen
 • Gennemskuelige priser
 • Dansk vindmøllestrøm
 • Rabat på forlystelser og dyreparker
 • Følg dit elforbrug på vores app
 • Gode spareråd

Grøn strøm

Med grøn strøm bakker du op om miljøet og kan derfor tænde for stikkontakten med god samvittighed. Grøn strøm fra Gasel stammer nemlig fra danske vindmøller.

 

Du får:

 • Grøn strøm til indkøbspris + 1. kr. om dagen
 • Gennemskuelige priser
 • Dansk vindmøllestrøm
 • Nem og gratis oprettelse 
 • Unikke kundefordele

Få grøn strøm til indkøbspris

Hos Gasel har vi ét elprodukt: Grøn strøm til indkøbspris + 1 kr. om dagen.

blade kategori 2

Det betyder bladene

Her behøver du derfor ikke tage stilling til hvilken løsning, der er optimal for dig, eller hvad der bedst kan betale sig.  I stedet får du grøn strøm til indkøbspris uden skjulte gebyrer. Du betaler blot 1 kr. om dagen i håndtering.

Selve indkøbsprisen på el varierer helt naturligt i takt med udbud og efterspørgsel. Er der meget strøm på elnettet – for eksempel i perioder med masser af vind - er prisen lav. Omvendt stiger denne en smule i perioder med mindre strøm. Prisen på grøn strøm bliver således justeret løbende. Det er dog ikke mange øre prisen svinger med, og du kan altid se sidste måneds indkøbspris her på el her.

Grøn og klimavenlig el er desuden en mulighed, uanset om du ejer din bolig eller bor til leje - så længe du har din egen elmåler, og din regning sendes særskilt til dig. Vi leverer desuden grøn strøm både øst og vest for Storebælt.

 

Bestil grøn strøm her

 

Hvad er grøn strøm?

 

Hos Gasel forhandler vi grøn strøm fra danske vindmøller.

Det foregår på den måde, at vi opkøber såkaldte oprindelsesgarantier, svarende til den mængde strøm vi sælger. Oprindelsesgarantien udstedes af Energinet og er dit og vores bevis for, at den mængde strøm vores kunder forbruger er produceret af danske vindmøller.

Selve strømmen på det fælles elnet er nemlig en blanding af strøm fra både vindmøller, kulkraftværker og biobrændselsanlæg. Det skyldes, at strøm i sin fysiske form er ens, uanset hvor den stammer fra. Ingen kan derfor garantere dig, at der kommer miljøvenlig strøm ud af netop dine stikkontakter.

Vi kan dog garantere dig, at du altid bidrager med ren grøn strøm til det danske elnet i samme omfang, som du forbruger. Derfor er du gennem dit strømforbrug med til at gøre en forskel for miljøet og kan således tænde lys med god samvittighed.

 

Sådan får du klimavenlig strøm 

 

Det er nemt at få klimavenlig strøm fra Gasel, og vi sørger for at opsige aftalen hos dit nuværende elselskab, når du tilmelder dig hos os.

Nogle selskaber har imidlertid en bindings- eller opsigelsesperiode på deres aftaler. Det betyder, at du kan være bundet til din nuværende leverandør i nogle måneder frem.

Du kan dog sagtens bestille miljøvenlig strøm fra os alligevel. Vi sørger blot for, at din aftale med os først træder i kraft samme dato, som bindingsperioden hos dit nuværende energiselskab udløber.

Vil du gerne selv bestemme, hvilken dato du ønsker grøn strøm fra, kan du også det. Du angiver nemt dette i tilmeldingsformularen.

 

Bestil grøn strøm her

 

Grøn strøm med ekstra fordele

 

Som kunde hos Gasel får du mere end klimavenlig el. 

Vi giver dig også en række særlige kundefordele. Du kan for eksempel spare op til 25 % på entrebilletter og turpas til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.

Du får derudover mulighed for at deltage i unikke kundekonkurrencer gennem vores nyhedsbreve, hvor vi har store præmier på højkant. Vi har desuden en app, der gør det nemt for dig at følge dit elforbrug.

 

Indkøbspris på grøn strøm

Herunder kan du se den seneste måneds gennemsnitlige indkøbspris på el.

Prisen er angivet pr. kWh.

el vest

0,51 kr.

Sidste måned

el øst

0,52 kr.

Sidste måned