Pige der trykker på kontakt

Billig strøm fra danske vindmøller

Hos Gasel sælger vi strøm fra danske vindmøller til indkøbspris. Samtidig har vi gjort din aftale med os som energiselskab gennemskuelig ved kun at have ét produkt:

Strøm fra danske vindmøller til indkøbspris + 1 krone om dagen i håndtering.

Det giver dig billig strøm uden skjulte gebyrer og tillæg.

Billigt elselskab uden skjulte gebyrer og tillæg

Vi sælger billig strøm til indkøbspris – helt uden ubehagelige overraskelser.

  • Ingen gebyrer eller tillæg
  • Gennemskuelige priser
  • Dansk vindmøllestrøm
  • Nem oprettelse

Strøm til indkøbspris fra danske vindmøller

Vi indkøber og leverer el – vi producerer ikke selv strøm. Derfor tager vi heller ingen gebyrer for den el, vi leverer til dig!

Garantien udstedes af Energinet i form af et certifikat, der er et bevis på, at den tilsvarende mængde strøm er produceret af vindmøller.

Når du køber billig strøm hos Gasel bidrager du således altid med ren vindmøllestrøm til elnettet i samme omfang, som du forbruger. På den måde er du gennem dit el-valg og strømforbrug med til at gøre en forskel for miljøet.

Alle elleverandører har en eldeklaration, der præcis fortæller dig, hvilke energikilder, der har været brugt til at producere den strøm, du bruger. Læs mere her

 

Bestil billig strøm i dag

Skift elselskab og tilmeld dig Gasel her.

Så sørger vi for at levere billig strøm til dig og din husstand hurtigst muligt. Vi opsiger også aftalen med din nuværende leverandør, så du ikke selv behøver bekymre dig om noget.

Har du spørgsmål?

Så få svar på de hyppigst stillede spørgsmål her eller ring på telefon 70 20 35 70.


Mere end bare et billigt elselskab

Gasel er en del af Energi Fyn Handel A/S, som er et af Danmarks 6 største energiselskaber. Det giver os årtiers erfaring med levering af strøm og en god viden om, hvad du som el-kunde har brug for. Alt sammen noget, der kommer dig til gode.

Når du er kunde hos os, får du således ikke kun billig strøm. Du kan også forvente god kundeservice og kompetent vejledning, hver gang du henvender dig til os.

Bestil strøm fra Gasel her

Indkøbspris på strøm

Herunder kan du se den seneste måneds gennemsnitlige indkøbspris på el.

Prisen er angivet pr. kWh.

el vest

0,37 kr.

Sidste måned

el øst

0,38 kr.

Sidste måned