Borgmestergaarden Middelfart

Det får du:

  • El til Indkøbspris + 1 kr. om dagen
  • Gennemskuelige priser
  • Grøn strøm fra vindmøller
  • Rabat på forlystelser og dyreparker
  • Følg dit elforbrug på vores app
  • Gode spareråd

BILLIGT ELSELSKAB UDEN SKJULTE GEBYRER

BILLIG EL TIL INDKØBSPRIS

Gasel tilbyder billig strøm til indkøbspris – helt uden ubehagelige overraskelser.

Når du køber grøn strøm hos Gasel får du både billig strøm og en gennemskuelig elpris. Du betaler kun Indkøbspris + 1 krone pr. dag for håndtering af din aftale.

Indkøbsprisen består af timeprisen på Nord Pool + 6,25 øre pr. kWh i handelsomkostninger til oprindelsesgarantier for grøn strøm. 

 

BILLIG STRØM FRA VINDMØLLERDet betyder bladene

Du kan sagtens have et billigt elselskab og stadig værne om miljøet. Vores strøm stammer nemlig fra vindmøller på land og vand.

Dette garanteres af Energinet i form af et certifikat, der fungerer som bevis for, at den tilsvarende mængde strøm er produceret af vindmøller

Når du køber billig strøm hos Gasel bidrager du således altid med ren vindmøllestrøm til elnettet i samme omfang, som du forbruger. På den måde er du gennem dit el-valg og elforbrug med til at gøre en forskel for miljøet.

Alle elleverandører har en eldeklaration, der præcis fortæller dig, hvilke energikilder, der har været brugt til at producere den strøm, du bruger. Læs mere her.

Det betyder bladene

 

SKIFT ELSELSKAB OG FÅ BILLIG STRØM I DAG

Skift til Gasel. Vi sørger vi for at levere billig strøm til dig og din husstand hurtigst muligt. Vi opsiger også aftalen med din nuværende leverandør, så du ikke selv behøver at bekymre dig om noget.

Tilmeld dig her.

Har du spørgsmål?

Så få svar på de hyppigst stillede spørgsmål her eller ring på telefon 70 20 35 70.

 

Mere end bare et billigt elselskab

Gasel er en del af Energi Fyn Handel A/S, som er et af Danmarks 6 største energiselskaber. Det giver os årtiers erfaring med levering af strøm og en god viden om, hvad du som elkunde har brug for. Alt sammen noget, der kommer dig til gode.

Når du er kunde hos os, får du således ikke kun billig el. Du kan også forvente god kundeservice og kompetent vejledning, hver gang du henvender dig til os.

 

Bestil el fra Gasel her

Indkøbspris på strøm

Herunder kan du se den seneste måneds gennemsnitlige indkøbspris på el. Prisen er inkl. 6,25 øre/kWh i handelsomkostninger til oprindelsesgarantier for grøn strøm.

Prisen er angivet pr. kWh.

el vest

0,75 kr.

Sidste måned

el øst

0,68 kr.

Sidste måned