Forlystelse Djurs sommerland

Dine fordele:

  • El til Indkøbspris
  • Gennemskuelige priser
  • Grøn strøm fra vindmøller
  • Rabat på forlystelser og dyreparker
  • Følg dit elforbrug på vores app
  • Gode spareråd

Kundefordele

Der er mange gode grunde til at være kunde hos Gasel. Her kan du se fordelene, som giver dig både klimavenlig strøm, tips til energibesparelser og rabat på oplevelser for hele familien.

Det betyder bladene

 

Nyhed! Rabat på oplevelser i hele Danmark

Er du kunde hos Gasel, kan du spare op til 25 % på entrebilletter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark. 

Med adgang til vores nye oplevelsesportal kan du opnå rabatter på nogle af Danmarks sjoveste og vildeste forlystelsesparker og zoo i hele landet. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil afsted, og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien.

Du logger på oplevelsesportalen via linket herunder. Her kan du se, hvilke oplevelser du kan få rabat til, og købe billetter. Du skal bruge dit kundenummer, som du finder på din regning. Du modtager dine billetter på e-mail.

Har du brug for hjælp, problemer med at oprette en profil, eller har du spørgsmål, bedes du sende en e-mail til: information@medlemsservice.com

Vil du gerne være kunde hos Gasel og få adgang til oplevelsesportalen? Så kontakt os på telefon 70 20 35 70 for at høre mere.

Se oplevelser og bestil billetter her. 

 

Rabatter på oplevelser for hele familien

Du kan selvfølgelig købe billetter med rabat til hele familien. Som børnefamilie kan I således spare mange penge, når I benytter jer af vores kundefordel med rabat på forlystelser, zoo og andre sjove familieoplevelser.

Benytter I muligheden for rabatfordele tre til fire gange om året, kan I som børnefamilie spare op til 800 kroner på jeres entrebilletter. Penge som I måske endda kan bruge på en ekstra oplevelse med rabat. Den nøjagtige besparelse vil dog altid variere afhængig af, hvornår på året I køber billetter, hvor ofte og hvilke forlystelser eller oplevelser I vælger.

 

El til indkøbspris

Hvor det traditionelle energiforsyningsmarked kan virke indviklet, forsøger Gasel at gøre op med det komplekse og i stedet introducere aftaler, der er mere simple.

Derfor tilbyder Gasel ét af branchens mest gennemskuelige pris og produkt:

El til indkøbspris + et dagligt gebyr på 1 kr. for håndteringen.

Indkøbsprisen består af timeprisen på Nord Pool + 6,25 øre pr. kWh i handelsomkostninger til oprindelsesgarantier for grøn strøm

Prisen på en elaftale hos Gasel er variabel og følger markedsprisen. Det betyder, at du drager fordel af de svingende priser og sparer således penge, når strømmen er billig.

Læs mere og se den seneste måneds gennemsnitlige indkøbspris på el her

 

Strøm fra vindmøller

Når du bestiller strøm hos Gasel får du grøn strøm fra vindmøller. Du bidrager således altid med ren vindmøllestrøm til elnettet, i samme omfang som du forbruger. På den måde er du gennem dit valg af Gasel og elforbrug med til at gøre en forskel for miljøetDet betyder bladene

Det betyder bladene

 

Følg dit elforbrug på mobilen

Som Gasel-kunde kan du følge dit elforbrug via vores app - helt ned på timebasis. Det kan være en god hjælp, hvis du ønsker at ændre adfærd og spare på strømmen.

Find vores app her 

 

Nyhedsbrev med spareråd og konkurrencer

Cirka en gang om måneden sender vi et nyhedsbrev fyldt med masser af gode råd og tips til, hvordan du kan spare penge, ved at spare på energien. Via nyhedsbrevet kan du også deltage i spændende konkurrencer om gavekort til Bilka, Elgiganten, ferieophold, koncerter og andre fine præmier.

Her er en lille smagsprøve på et par af de mest læste nyheder fra nyhedsbrevet: