Tommelfingere

Nyheder

Her finder du de seneste nyheder

 

 

Tænd lyskæderne med et øje på strømforbruget

Udgivet d. 10.12.2018 af Gasel

 

Julen er en hyggelig tid, og for mange er julehygge lig med en masse lyskæder. Inde og ude, på træer og buske og rundt på altaner og i tagrenden rundt om huset

Læs mereFølg dit forbrug og spar penge

Udgivet d. 10.12.2018 af Gasel

 

Når du er kunde hos Gasel, kan du følge dit elforbrug time for time. Og det giver god, økonomisk mening. 

Læs mereEr dine radiatorer vinterklar?

Udgivet d. 25.10.2018 af Gasel

 

Det kolde vejr betyder, at du igen skal have gang i dine radiatorer, men har du styr på, om du bruger dine radiatorer rigtigt? Forkert brug kan komme til at koste dig unødvendigt mange penge. Følg Gasels råd til, hvordan du bruger dine radiatorer bedst. 

Læs mereMasser af spareråd fra vores kunder

Udgivet d. 25.10.2018 af Gasel

 

Der bliver sparet masser af penge på el, vand og varme hos Gasels kunder. 

Læs merePak Gasel ned i flyttekassen

Udgivet d. 18.09.2018 af Gasel

 

Vi ved godt, at der er meget at tænke på, når du skal flytte. Og det er også vigtigt at huske, at give Gasel besked, når du flytter.

Læs mereVinderne af sommerkonkurrencen er fundet

Udgivet d. 14.06.2018 af Gasel

 

I april satte vi gang i vores sommerkonkurrence om to gavekort til en værdi af 5.000 kr. til henholdsvis Bilka og Novasol 

Læs mereSpar penge i sommervarmen

Udgivet d. 14.06.2018 af Gasel

 

Selvom elforbruget generelt er lavere om sommeren end om vinteren, så kan du sagtens spare yderligere penge på elregningen i de varme sommermåneder med disse tre simple energisparetips. 

Læs mere
Spar på energien til dit køleskab og fryser

Udgivet d. 17.04.2018 af Gasel

 

Du kan nemt spare på energien til dit køleskab og din fryser. Vi danskere bruger i gennemsnit 14 % af vores strøm på køl og frys, så der er meget at spare ved at tænke energi

Læs mere
Nu kan du også få grøn strøm til indkøbspris

Udgivet d. 01.03.2018 af Gasel

 

Hos Gasel kan du nu vælge at skifte til grøn strøm fra danske vindmøller. Det er samme enkle og gennemskuelige koncept, som du kender. Forskellen er, at vi garanterer dig, at dit årlige elforbrug bliver dækket af 100 procent grøn strøm produceret af danske vindmøller

Læs mere
Tre tips til en grønnere og billigere tøjvask

Udgivet d. 01.03.2018 af Gasel

Elregningen må gerne være lav – både for din og miljøets skyld. Her får du tre tips til, hvordan du gør tøjvasken billigere og mere miljøvenlig.

Læs mere
Flexafregning på el

Udgivet d. 01.03.2018 af Gasel

 

Fra den 1. december 2017 har de første private elkunder og mindre virksomheder mulighed for at gå over til flexafregning og få deres elforbrug afregnet på timebasis.
Med flexafregning får du som elkunde mulighed for at blive afregnet for dit faktiske elforbrug time for time. Det betyder, at du vil kunne spare penge ved at flytte dit forbrug til tidspunkter, hvor elprisen er lav - typisk om natten, og når vinden blæser.

Læs mere