Pige med blomstervindmølle

Skift energiselskab og få energi til indkøbspris

Hos Gasel kan du få energi til indkøbspris. Det er muligt, fordi vi sælger vores el og gas til samme pris, som vi selv giver for den. Derudover betaler du kun 1 krone om dagen for vores håndtering af el - og 2 kroner om dagen, hvis du er gaskunde.

Tag Gasel med når du flytter

Er du klar over, at du kan fortsætte med Gasel som din elleverandør, når du flytter? Faktisk tager det kun to minutter.

Mange ting at tænke på

Vi ved godt, at der er meget at tænke på, når du skal flytte. For eksempel skal du huske at give Gasel besked om din flytning, så du ikke risikerer at skulle betale for forbrug, der ikke er dit. 

Du kan selvfølgelig også flytte Gasel med som elleverandør til din nye adresse. Stort set uden af røre en finger. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig, så du kan bruge tiden og energien på flyttekasser, en tur eller to til genbrugspladsen, og måske skal der også males eller istandsættes i både det gamle og det nye hjem. 

Det tager to minutter

Når du så lige har to minutter, skal du bare logge ind på MIN SIDE her på Gasels hjemmeside og fortælle os, at du har fået – eller lige straks får – en ny adresse. Så sørger vi for, at du kan tænde lyset i dit nye hjem, når du første gang låser dig ind. Og så kan du nemt og bekvemt fortsætte med den elleverandør, du kender og har tillid til.