Pige med blomstervindmølle

Skift energiselskab og få energi til indkøbspris

Hos Gasel kan du få energi til indkøbspris. Det er muligt, fordi vi sælger vores el og gas til samme pris, som vi selv giver for den. Derudover betaler du kun 1 krone om dagen for vores håndtering af el - og 2 kroner om dagen, hvis du er gaskunde.

Vinderne af sommerkonkurrencen fundet

I april satte vi gang i vores sommerkonkurrence om to gavekort til en værdi af 5.000 kr. til henholdsvis Bilka og Novasol til to heldige Gasel-kunder. Vi har nu trukket lod blandt alle deltagerne.

 

Den heldige vinder af gavekortet til Bilka blev:

Susan Bøgh Harvey fra Vejle

Og vinderen af gavekortet til Novasol blev:

Jeanette Johansen fra Nørre Alslev

 

Gavekortet til Bilka på 5.000 kr. vakte stor glæde hos Susan, som faktisk allerede har taget det i brug. Hun har købt et stort 55 tommer fjernsyn til sin dagligstue.

”Jeg blev vanvittigt glad, da jeg fandt ud af, at jeg havde vundet. Jeg har aldrig vundet noget før, så til at starte med tænkte jeg, om det virkelig var sandt? Det var det heldigvis, og jeg er super glad for, at jeg nu har fået et nyt fjernsyn. Det trængte jeg til,” siger Susan.

 

Også Jeanette, som vandt gavekortet til Novasol på 5.000 kr., havde svært ved at tro på, at hun rent faktisk havde vundet. Og ligesom Susan har hun allerede bestemt sig for, hvad gavekortet skal bruges på.

”Jeg vil invitere min familie med i sommerhus næste sommer, så vi kan få en dejlig familieferie. Og det bliver hele banden, der skal med. Både børn, svigerbørn og børnebørn,” siger Jeanette glad.

 

God pris på el hos Gasel

Begge kvinder har valgt Gasel som deres energileverandør på grund af de gode priser og den nemme overflytning fra deres tidligere energiselskab. Og som Susan slutter:

”Hvis folk vil have en god pris på el, skal de benytte Gasel,” og det er vi meget enige i.

Fra Gasel vil vi gerne takke for interessen til alle jer, der deltog i konkurrencen.