Strand Storebæltsbro

Det får du:

  • El til indkøbspris
  • Gennemskuelige priser
  • Grøn strøm fra vindmøller
  • Rabat på forlystelser og dyreparker
  • Følg dit elforbrug på vores app
  • Gode spareråd

Det er ikke nok at strømmen er grøn

67% af de adspurgte el-kunder en nylig undersøgelse angiver, at det er vigtigt for dem, strømmen er grøn. Det er dog ikke nok.

50% af alle de adspurgte fortæller nemlig, at det kun spiller en rolle om strømmen er grøn, hvis servicen og prisen også er tiltalende.

Det er vigtig viden for os hos Gasel, fordi det fortæller os, at vi med vores gode kundeservice og vindmøllestrøm til indkøbspris rammer mange af vores kunders ønsker på én gang.

Det er også vigtig viden for dig som er kunde. Når vi ved, hvad vores kunder ønsker, kan vi nemlig blive ved med at levere netop det, du og andre efterspørger.

 

Gasel er mere end grøn strømDet betyder bladene

Gasel er et selvstændigt energiselskab under Energi Fyn Handel A/S, der er et af Danmarks 6 største energiselskaber. Når du vælger os som leverandør får du derfor det bedste af to verdener: Årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og kundeservice kombineret med nytænkning og ekstra fordele.

Det betyder bladene

 

Rabat på oplevelser for hele familien

Som kunde hos Gasel kan du få op til 25% rabat på både biografbilletter og entré samt turpas til en lang række danske attraktioner. Du kan se alle mulighederne ved at logge på med dit kundenummer – som du finder på din seneste regning - her.

 

Praktisk app så du kan følge dit forbrug

Med vores gratis app kan du følge dit elforbrug og dermed blive bevidst om dine elvaner og se dine regninger. Appen fås både til iPhone og Android og kan findes via denne side

 

Spændende konkurrencer

I vores nyhedsbrev, som vi udsender cirka en gang i måneden, præsenterer vi dig for spændende konkurrencer som er unikke for dig, der er Gasel-kunde. Præmierne er gode og vinderchancerne store. Du kan se tidligere vindere og præmier - her.

 

Imødekommende og hjælpsom kundeservice

Alle kan få brug for hjælp, have spørgsmål eller forslag til forbedringer - og derfor har vi gjort det nemt at komme i kontakt med vores kundeservice.

Enten via mail eller over telefon, hvor vi sidder klar mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.30.

 

Stabil forsyning og gennemskuelige priser

Husstandens strømforsyning bør ikke være noget, du behøver spekulere over. I din hverdag er det vigtigt, at tingene fungerer og at der kommer strøm ud af stikkontakterne, så du kan leve det liv, du vil.

Derfor har vi naturligvis lige så stort fokus på at sikre vores kunder en stabil og uproblematisk strømforsyning, som vi har på at skabe mérværdi for dig som kunde. Det er trods alt det vigtigste.

Når du er kunde hos Gasel får du el via samme elnet som dine naboer. Kvaliteten af elektriciteten er også den samme. Det er blot prisen der er anderledes.

Hos os får du nemlig el til indkøbspris + 1 kr. om dagen i håndtering.

 

Sådan sikrer vi dig grøn strøm

Når først den producerede strøm fra vindmøller ledes ind i det samlede elnet, kan vi ikke holde styr på, hvor den kommer fra. Strøm er nemlig strøm og den elektricitet der ligger på elnettet - og kommer ud dine stikkontakter - er derfor en blanding af strøm fra flere energikilder: Vindmøller, brændselsanlæg og kulkraftværker.

Når du køber strøm fra vindmøller hos Gasel, får du alligevel garanti for, at den stammer fra vindmøller.

Det sker gennem vores opkøb af såkaldte oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm, vi sælger. Forbruger du 2000 kWh om året, opkøber vi således en oprindelsesgaranti på dine vegne, der svarer til netop dette forbrug.

Det er din sikkerhed for, at den mængde strøm du forbruger stammer fra vindmøller.

Du kan læse mere om strøm fra vindmøller her.