Strand Storebæltsbro

Det får du:

  • El til indkøbspris
  • Gennemskuelige priser
  • Grøn strøm fra vindmøller
  • Rabat på forlystelser og dyreparker
  • Følg dit elforbrug på vores app
  • Gode spareråd

SPAR PENGE PÅ ELREGNINGEN I SOMMERVARMEN

Selvom elforbruget generelt er lavere om sommeren end om vinteren, så kan du sagtens spare yderligere penge på elregningen i de varme sommermåneder med disse tre simple energisparetips.

 

Tør dit tøj på tørresnoren

Ifølge Energistyrelsen koster det cirka seks kroner, hver gang du starter en B-mærket tørretumbler for at tørre dit tøj. Der er altså mange penge at spare, hvis du i sommermånederne udnytter solskinstimerne og de højere temperaturer til at tørre dit tøj på tørresnoren i stedet for. Hvis du fravælger tørretumbleren tre gange om ugen i juni, juli og august, sparer du faktisk hele 234 kroner. Det svarer cirka til otte store isvafler til familien.

 

Flyt fryseren til et køligt sted

Din fryser bruger meget strøm om sommeren, hvor den arbejder på højtryk for at holde varmen væk fra dine frosne madvarer. Faktisk stiger din frysers elforbrug med cirka fem procent for hver grad temperaturen i rummet øges. Det kan altså være en god idé at flytte din fryser ned i kælderen eller ud i et koldt skur, hvor temperaturen ofte er meget lavere end i bryggerset eller i garagen.

 

Tøm køleskab og fryser, når du skal på ferie

De helt store energislugere i dit hjem er dit køleskab og din fryser. Så hvis du gerne vil spare lidt ekstra penge, når du er på ferie, kan du med fordel tømme begge dele for madvarer og slukke helt for strømmen. På den måde sparer du både penge på mad i ugerne op til afrejsen, og du sparer penge på strøm, mens du er på ferie.