Grøn strøm
Helt gennemsigtig

Grøn strøm fra danske solceller

Ingen gebyrer. Ingen binding.
Intet abonnement.

  • Ingen skjulte gebyrer
  • Gennemskuelige regninger
  • Intet abonnement og ingen binding
  • Hold øje med dit strømforbrug på vores app

Grøn strøm fra Gasel i hele Danmark

Vores grønne strøm kommer fra danske solceller. Herunder kan du se den sidste måneds gennemsnitlige børspris (som er den pris, du betaler +10 øre/kWh for vores håndtering af aftalen).

Vest for Storebælt

64,58 øre/kWh

(Gennemsnitspris sidste måned)

Øst for Storebælt

64,20 øre/kWh

(Gennemsnitspris sidste måned)

Det tager under ét minut at blive kunde hos Gasel. Og så er vores priser til at gennemskue!

Du betaler kun den aktuelle børspris +10 øre/kWh (som går til vores håndtering af aftalen – ingen skjulte gebyrer eller tillæg). Vi sørger for alt det praktiske med din nuværende leverandør.

 

Planlæg og få en lavere elregning 

Du kan nemt og hurtigt følge dit daglige elforbrug gennem app'en fra Energi Fyn. Her kan du se, hvad elprisen er lige nu, og hvordan den udvikler sig i de kommende timer. 

Du kan spare penge ved at planlægge dit elforbrug til de billigste timer på døgnet. Du logger ind med dit Gasel-kundenummer.

Hent app’en her:


Hvordan beregner vi prisen på strøm?

Din pris er den samme pris, som vi indkøber strømmen til. Det vil sige den rene timepris på elbørsen + blot 10 øre/kWh i handels- og administrationsomkostninger.

Helt uden abonnement

I og med at vi kun indkøber og leverer el, har vi ikke andre omkostninger end administration – og det kommer dig til gode som kunde. F.eks. at du kun betaler den aktuelle børspris på el + 10 øre/kWh til vores håndtering af aftalen.

 

Grøn strøm fra danske solceller

Lave elpriser og miljøbevidsthed kan sagtens gå hånd i hånd. Strøm fra Gasel har ét blad i Bladmærkeordningen. Det betyder, at strømmen er baseret 100% på vedvarende energikilder, hvor vi køber certifikater, der svarer til hele dit elforbrug.

Læs mere om “bladene“ og Energinets certifikat  

Har du spørgsmål?

Hos Gasel får vi ofte gode spørgsmål om rabatter, elregninger og grøn strøm fra solceller. Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål og forsøgt at svare så kort og præcist som muligt.

Læs spørgsmål og svar her