Gasel leverer 
også grøn strøm 
til virksomheder

Med strøm fra danske solceller er din virksomhed med til at støtte den grønne omstilling.

Masser af fordele for erhvervskunder

  • Små og mellemstore virksomheder i hele Danmark
  • Altid billig, grøn strøm – leveret af danske solceller
  • Store besparelser på energibudgettet
  • Højt serviceniveau og kompetent vejledning

Din virksomhed betaler kun vores indkøbspris + 8 øre pr. kWh

Hos Gasel får du altid billig strøm. Vi producerer ikke selv vores strøm, men handler på det frie marked til de laveste priser – og leverer herefter direkte til vores erhvervskunder.

Vores indkøbspris svarer til den aktuelle timepris på Nord Pool-børsen. Hertil kommer 8 øre/kWh som dækker vores handels- og administrationsomkostninger.

Vi lægger kun 8 øre/kWh til – ingen skjulte gebyrer og tillæg

I og med at vi kun indkøber og leverer el, har vi ikke andre omkostninger end administration – og det kommer dig til gode som kunde. F.eks. at du kun betaler indkøbsprisen på el + 8 øre/kWh til vores håndtering af aftalen. 

Stabil energiforsyning af grøn strøm

Enhver virksomhed har brug for en stabil elforsyning. Gasel har været på energimarkedet i mange år og er din garant for en høj kvalitet, stabilitet og god kundeservice. Og med grøn strøm fra danske solceller belaster en erhvervsaftale med Gasel miljøet mindst muligt. 

Hvad er en el-deklaration?

Som alle el-leverandører har vi hos Gasel udarbejdet en el-deklaration, der præcis fortæller dig, hvilke energikilder, der har været brugt til at producere den strøm, vi sælger. Deklarationen fortæller dig også, hvordan produktionen påvirker miljøet.

Se el-deklarationen for vores strøm  

Billig, grøn strøm styrker din virksomheds miljøprofil

Vær med til at sætte fart på den grønne omstilling med en erhvervsaftale med Gasel.

Læs mere om Bladmærkningen og oprindelsesgarantier 

Lad os tage en snak om en erhvervsaftale med Gasel

Har I lyst til at høre mere, så skriv til os på kundecenter@gasel.dk eller ring på telefon 70 20 35 70.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle mere om, hvordan din virksomhed får billig el med Gasel som samarbejdspartner – og hvad skiftet kan betyde for netop jer.

baggrund

Gasel er en af Danmarks største energiselskaber

Gasel er en selvstændig del af Energi Fyn-koncernen og dermed et af Danmarks største energiselskaber. Vi har mange års erfaring med levering af el til erhverv, og som erhvervskunde får din virksomhed således ikke kun klimavenlig grøn strøm til indkøbspris, men også god kundeservice og kompetent vejledning.