Dansk strand

El til din virksomhed

Gasel leverer el til både små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Ved at skifte til klimavenlig strøm fra vindmøller er virksomheden med til at støtte den grønne omstilling. Det giver ikke bare miljøet en fordel, men styrker også virksomhedens profil udadtil.

BILLIG EL TIL ERHVERV

En tilstrækkelig og stabil forsyning af energi er altafgørende for en velfungerende virksomhed. Det ved vi hos Gasel.

Når virksomheden vælger os som leverandør af el, er den derfor sikret samme høje kvalitet i både energien og kundeservice, som vanligt. Forskellen er blot, at virksomheden får billig el og mulighed for at opnå store besparelser på energibudgettet.

 

GRØN STRØM TIL ERHVERV 

Udover billig el til erhverv får virksomheden derudover grøn strømDet betyder bladenefra vindmøller med Gasel.

Det belaster ikke alene miljøet mindst muligt - det signalerer også til virksomhedens kunder og forretningsforbindelser, at der tages ansvar for miljøet. Til glæde for både de nuværende og kommende generationer.

 

STABIL ELFORSYNING OG MANGE ÅRS ERFARING

Gasel er en del af Energi Fyn Handel A/S. Det er et af Danmarks 6 største energiselskaber, hvilket giver vores erhvervskunder årtiers erfaring med levering af el til erhverv.

Som erhvervskunde hos os får virksomheden således ikke kun klimavenlig strøm til indkøbspris, men også god kundeservice og kompetent vejledning.

Har I lyst til at høre mere, så skriv til os på kundecenter@gasel.dk eller ring på telefon 70 20 35 70.

Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål og fortælle mere om, hvordan virksomheden får billig el til erhverv med Gasel som samarbejdspartner – og hvad skiftet kan betyde for netop jer.