Dansk strand

El til erhverv med dansk vindmøllestrøm

Gasel leverer også energi til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Ved at skifte til klimavenlig strøm er du med til at støtte den grønne omstilling. Det giver ikke bare miljøet en fordel, men styrker også virksomhedens ansigt udadtil.

Grøn strøm til erhverv

En tilstrækkelig og stabil forsyning af el er altafgørende for en velfungerende virksomhed.

Når du vælger Gasel som leverandør af el til erhverv, er du sikret samme høje kvalitet i både strøm og kundeservice, som du er vant til. Forskellen er blot, at virksomheden får billig el og således også mulighed for at opnå store besparelser på energibudgettet.

Med Gasel som leverandør af el til erhverv, får du derudover grøn strøm fra danske vindmøller. Det belaster ikke alene miljøet mindst muligt. Det signalerer også til virksomhedens kunder og forretningsforbindelser, at din virksomhed tager ansvar for miljøet. Til glæde for både de nuværende og de kommende generationer.

 

Stabil forsyning og mange års erfaring

Gasel er en del af Energi Fyn Handel A/S. Det er et af Danmarks 6 største energiselskaber, hvilket giver vores erhvervskunder årtiers erfaring med levering af strøm til erhverv og energihandel generelt med i aftalen.

Som erhvervskunde hos os får du således ikke kun klimavenlig strøm til indkøbspris, men også god kundeservice og kompetent vejledning, hver gang du henvender dig til os.

Har du lyst til at høre mere, så skriv til os på kundecenter@gasel.dk eller ring på telefon 70 20 35 70.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og fortælle mere om, hvordan du får billig el til erhverv med Gasel som samarbejdspartner – og hvad skiftet kan betyde for netop din virksomhed.