Gasel er også
masser af rabatter

Oplevelser for hele familien

Store oplevelser og store besparelser

  • Oplevelser for hele familien
  • Op til 25% rabat på entrebilletter
  • Masser af forlystelsesparker
  • Dyreparker og zoologiske haver i hele Danmark
     

Sjove fordele for hele familien

Besøg vores oplevelsesportal og se, hvilke familieforlystelser du kan få adgang til med op til 25% i rabat på entrebilletterne. Vælg mellem nogle af de sjoveste, vildeste og mest hyggelige forlystelser og dyreparker i Danmark. 

Du bestemmer naturligvis selv, hvornår I vil af sted – og som børnefamilie kan I spare gode penge på jeres besøg i Danmarks forlystelser og dyreparker.

Det er nemt at bestille billetter

Du starter med at logge på oplevelsesportalen via linket herunder. Her logger du ind med dit Gasel kundenummer. Kundenummeret finder du på din regning fra os. Billetterne modtager du på e-mail.

Løber du ind i problemer med oprettelsen af din profil, så send en e-mail til os på: information@medlemsservice.dk

 

Gasel er ikke bare billig strøm

Vi er også gode familieoplevelser! Som kunde hos Gasel kan du spare op til 25% på billetterne til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark.

Skift til Gasel - og få adgang til oplevelsesportalen 

Praktisk månedsregning

Hos Gasel bliver du afregnet hver måned for dit faktiske forbrug. Det betyder, at du betaler “bagud” for den mængde strøm, du rent faktisk har brugt - altså ikke noget med uigennemskuelige aconto-afregninger.

Bliv klogere på din elregning 

Nyhedsbrev med spareråd og konkurrencer

Cirka en gang om måneden modtager du et nyhedsbrev fyldt med masser af gode råd og tips til, hvordan du kan skære ned for dit strømforbrug. Via nyhedsbrevet kan du også deltage i spændende konkurrencer om gavekort til Bilka, Elgiganten, ferieophold, koncerter og andre fine præmier.

 

Skift til Gasel