Dansk sommerhus

Grøn energi med gennemskuelige priser

Som kunde hos Gasel får du grøn energi fra vindmøller til indkøbspris. Du betaler blot 1 kr. om dagen for håndtering.

FÅ GRØN ENERGI TIL INDKØBSPRIS

Hos Gasel er missionen klar: Vi vil give danske energiforbrugere gennemskuelige aftaler og lave priser på grøn strømDet betyder bladene

Derfor er vores produkt enkelt:

Grøn el til indkøbspris + 1 krone pr. dag i håndtering. 

Indkøbsprisen består af timeprisen på Nord Pool + 6,25 øre pr. kWh i handelsomkostninger til oprindelsesgarantier for grøn strøm.

Det betyder bladene

 

GASEL – EN DEL AF NOGET STØRRE

Gasel er et selvstændigt brand i Energi Fyn koncernen, der er et af Danmarks største energiselskaber. Når du vælger Gasel som leverandør af grøn energi, vælger du således også en leverandør med årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og kundeservice.

Det giver dig en stabil energiforsyning og en kundeservice i særklasse. Vi er nemlig aldrig langt væk og har altid glade og friske medarbejdere siddende klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi mener nemlig, at gennemsigtige priser, muligheden for grøn strøm og god kundeservice i kombination er dét, der gør en forskel for vores kunder. Vi ønsker samtidig, at alle får så god en oplevelse med Gasel som muligt.

Tag derfor hellere end gerne kontakt til os, hvis du har noget på hjerte. Enten på telefon 70 20 35 70 eller kundecenter@gasel.dk

Du kan også besøge siden med de hyppigst stillede spørgsmål her.

Måske ligger der allerede et svar klar og venter på dig?

 

DET ER NEMT AT FÅ GRØN ENERGI FRA GASEL

Når du har besluttet dig for at få grøn strøm fra Gasel, ringer du blot til vores kundecenter på telefon 70 20 35 70.

Vi sørger vi for at opsige aftalen med din nuværende leverandør, opretter dig som kunde og hjælper dig i gang med din nye aftale hos os.

Måske beder dit nuværende energiselskab dig om at aflæse din måler, men resten ordner vi.