Pige ved å

Vi sikrer danskerne energi til indkøbspris

Vi køber strøm fra danske vindmøller og naturgas til indkøbspris og sælger den videre til dig uden fortjeneste. Du betaler 1 kr. om dagen for vores håndtering af el og 2 kr. om dagen for håndtering af gas.

Vi sikrer danskerne energi til indkøbspris

Det er vores mission at gøre prisen på el og gas gennemskuelig for den danske forbruger. Derfor er vores produkter også helt enkle:

El til indkøbspris + 1 kr. pr. dag og gas til indkøbspris + 2 kr. pr. dag.

Som ethvert andet energiselskab i Danmark indkøber vi energi på de nordiske børser. Forskellen er, at vi hos Gasel sælger energien videre til samme pris, som vi selv har givet. Du kan altid se den reelle energipris her på vores hjemmeside under punkterne BESTIL EL eller BESTIL GAS.

Det er nemt at skifte til Gasel. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig som kunde, så sørger vi for alt det praktiske.


Dansk vindmøllestrøm

Strøm fra Gasel kommer 100% fra danske vindmøller. Når vi sælger dansk vindmøllestrøm til dig og andre kunder, køber vi oprindelsesgarantier svarende til den mængde strøm, som vi sælger. Garantien udstedes af Energinet i form af et certifikat, der er et bevis på, at strømmen er produceret af vindmøller.


Får jeg dansk vindmøllestrøm ud af min stikkontakt?

Hverken Gasel eller andre elselskaber kan sikre dig klimavenlig strøm i netop din stikkontakt. Når først strømmen ryger ind i elnettet, kan man ikke holde styr på, hvor den kommer fra. Og den strøm, som kommer ud af stikkontakten, er en blanding af strøm produceret af for eksempel vindmøller, kulkraftværker og biobrændselsanlæg.Gasel - en del af noget større

Gasel er et selvstændigt energiselskab som i 2016 blev overtaget af Energi Fyn Handel A/S, der er blandt landets 6 største energiselskaber. Erfaringen hos Gasel beror således på årtiers erfaring med elforsyning og indsigt i handel med energi.

Udover at levere energi til gennemskuelige priser, har vi hos Gasel særligt fokus på dig som kunde. Vi sætter en ære i at yde en god kundeservice, og der sidder altid glade og friske medarbejdere klar til at tage imod din henvendelse.

Vi mener at gennemsigtige priser og god kundeservice er det, du som kunde har brug for. Vi har hver dag fokus på at gøre kundeoplevelsen endnu bedre.

Vi er ikke bedre, end vores kunder kan gøre os og derfor modtager vi meget gerne din henvendelse. Hvis du mener, at der undervejs i forløbet sker fejl eller du har spørgsmål, sidder vi klar ved telefonen og på mail.