Dansk sommerhus

Grøn energi med gennemskuelige priser

Som kunde hos Gasel får du grøn energi fra danske vindmøller og naturgas til indkøbspris. Du betaler blot 1 kr. om dagen for håndtering af el og 2 kr. om dagen for håndtering af gas.

FÅ GRØN ENERGI TIL INDKØBSPRIS

Hos Gasel er missionen klar: Vi vil give danske energiforbrugere gennemskuelige aftaler og lave priser på naturgas og grøn elDet betyder bladene

Derfor er vores produkter enkle:

Grøn el til indkøbspris + 1 krone pr. dag i håndtering.

Naturgas til indkøbspris + 2 kroner pr. dag i håndtering

Vi har ingen skjulte gebyrer eller tillæg. Kun billig naturgas og grøn el.

Det betyder bladene

 

DERFOR KAN VI SÆLGE EL OG GAS BILLIGT

Som alle andre energiselskaber opkøber vi el og gas på de nordiske børser.

Fordi vi ikke har nogle omkostninger i forbindelse med produktion og levering af de to energiformer, kan vi dog sælge det videre til vores kunder til samme pris, som vi selv giver: Indkøbsprisen.

Du kan se de aktuelle indkøbspriser på henholdsvis el og gas her:

Info om el

Info om gas

 

GASEL – EN DEL AF NOGET STØRRE

Gasel er et selvstændigt energiselskab som i 2016 blev overtaget af Energi Fyn Handel A/S, der er et af Danmarks 6 største energiselskaber. Når du vælger Gasel som leverandør af grøn energi, vælger du således også en leverandør med årtiers erfaring indenfor energiforsyning, handel og kundeservice.

Det giver dig en stabil energiforsyning og en kundeservice i særklasse. Vi er nemlig aldrig langt væk og har altid glade og friske medarbejdere siddende klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål.

Vi mener nemlig, at gennemsigtige priser, muligheden for grøn el og god kundeservice i kombination er dét, der gør en forskel for vores kunder. Vi ønsker samtidig, at alle får så god en oplevelse med Gasel som muligt.

Tag derfor hellere end gerne kontakt til os, hvis du har noget på hjerte. Enten på telefon 70 20 35 70 eller kundecenter@gasel.dk

Du kan også besøge siden med de hyppigst stillede spørgsmål her.

Måske ligger der allerede et svar klar og venter på dig?

 

DET ER NEMT AT FÅ GRØN ENERGI FRA GASEL

Når du har besluttet dig for at få naturgas eller grøn strøm fra Gasel, udfylder du blot tilmeldingsformularen her.

Så sørger vi for at opsige aftalen med din nuværende leverandør, oprette dig som kunde og hjælpe dig i gang med din nye aftale hos os.

Måske beder dit nuværende energiselskab dig om at aflæse din måler, men resten ordner vi.